Werkwijze

Werkwijze

Om de kwaliteit te garanderen, kiezen wij bewust voor enkel duurzame materialen. Onze gediplomeerde vakmensen zijn altijd op de hoogte van de laatste normen en hebben ruime ervaring op het gebied van brandblusmiddelen. Door vergaande innovatie op het gebied van techniek en werkprocessen, kunnen wij flexibele dienstverlening op maat aanbieden. Hierdoor is onze dienstverlening ook bijzonder schaalbaar. Of het nu om een brandblusser gaat of om het beheer van een bedrijfshal, wij kunnen altijd kwalitatieve service leveren tegen bijzonder lage kosten.

Zo hebben we speciaal voor het MKB een abonnementen service ontwikkeld waardoor bedrijven altijd voldoen aan de wettelijke eisen, zonder hier zelf moeite en tijd aan kwijt te zijn. Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stappenplan

11

Neem contact met ons op en geef aan wat uw wensen zijn

U kunt ons direct een bericht sturen via het contactformulier maar wij staan u uiteraard ook graag telefonisch of per mail te woord. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen

22

Wij plannen op korte termijn een afspraak in

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak in te plannen. In de meeste gevallen is het al mogelijk om binnen 48 uur het onderhoud te plegen

33

Een gediplomeerd monteur komt langs bij u op locatie

De controle vindt plaats op uw locatie. Onze monteur beschikt over alle mogelijke middelen om de controle, vulling en eventuele vervanging ter plekke uit te voeren. Indien wij genoodzaakt zijn om de reparatie in onze eigen werkplaats uit te voeren, zullen wij de zorg dragen voor een tijdelijk vervangend blusmiddel. Deze vervangende blustoestellen leveren wij geheel kosteloos ten tijde van de afwezigheid van uw eigen blusmiddel.

44

Ontvang direct uw certificaat en factuur digitaal

U ontvangt bij goedkeuring direct de corresponderende certificaten alsmede de factuur digitaal